tringle-left

wlg cares

tringle-right
 
onze planeet

Wij van BWB stellen veel waarden in welzijn en schoonheid, voor u en voor ons en voor de binnen- en buitenkant. Dit geldt ook voor de producten in ons assortiment en de verpakking; al onze verpakkingen en recepten zijn veilig en schoon.

Ons merk Daily Concepts werkt hard om verpakkingen en gebruikte materialen te verbeteren, met behulp van herbruikbare verpakkingen en het aanpassen van slimme technologie, zodat u niet onnodig nieuwe producten koopt.

planet

We gebruiken recyclebare verpakkingsmaterialen en proberen met elke verzending zo zuinig mogelijk te zijn. Gezien de transporten streven wij ernaar om uw bestelling voor het eerst bij u af te leveren

Al dit werk te behouden is om het mogelijk te maken dat ieder van ons, met inbegrip van toekomstige generaties, kan blijven genieten van de prachtige schoonheid van onze kostbare planeet.

In een notendop, WLG gaat over comfort en schoonheid, een combinatie van innerlijke en uiterlijke welzijn. Dit geldt ook voor al onze producten en verpakkingen, omdat al onze duurzame verpakkingen en recepten veilig en milieuvriendelijk zijn.