tringle-left

tringle-right

Hand Crème Orange&Mango 25 ml

€8.02

Dr. PAWPAW Age Renewal Orange & Mango Hand Cream is verrijkt met de Papaya wat ook Pawpaw fruit is. Het doel is om de huid te voeden, de olijfolie brengt extra vocht en de Aloë Vera doet zijn werk als een kalmerend middel, samen met vele andere duurzaam verkregen, proactieve en bijna honderd procent natuurlijke ingrediënten. Dr.PAWPAW handcrème is vegan en dierenproef-vrij, dus het is nooit getest op dieren, terwijl het eigenschappen heeft die werken aan het behoud van een jonge huid met een heerlijke sinaasappel en mango geur!

 

De Dr. PAWPAW Age Renewal Orange & Mango Hand Cream is per definitie een voedende handcrème. Het werkt vanwege de goede ingrediënten tegen veroudering van de handen en geeft ze een goede boost. Haar taak is om hardwerkende handen perfect te hydrateren, te voeden en te verzachten. Met drie geurcombinaties om uit te kiezen, namelijk Orange en Mango, Cocoa en Coconut, of Unscented, is elk van de formules verrijkt met een mix van duurzaam geproduceerde, proactieve en 98% natuurlijke ingrediënten die de handen herstellen, en mild en zacht maken.

 

Om duidelijk te zijn over de ingrediënten en hun typische effect, het Pawpaw Fruit heeft een voedend effect op zowel de huid als het haar met langdurige resultaten. De Aloë Vera verzacht de gevoelige huid en helpt beschadigd haar te herstellen. Olijfolie heeft de eigenschappen om diep te hydrateren bij een hardnekkige droge gebarsten huid. Daarnaast wordt colloïdale havermout ook gebruikt omdat deze eigenschappen bevat die de huid verzachten en kalmeren.

 

Dr. Paw Paw heeft zich altijd ingezet voor het leveren van inclusieve schoonheidsproducten. Haar missie is dat iedereen in staat moet zijn om te krijgen wat ze willen en dat alle delen van het hele lichaam, niet alleen het gezicht, een verzorgingsbeurt moeten krijgen.

 

25ml

1. Uw voordelen

Dr.PAWPAW Age Renewal Orange & Mango Hand Cream is verrijkt met Papaya (Pawpaw fruit) om de huid te voeden, olijfolie voor extra vocht en Aloë Vera om te kalmeren, samen met een groot aantal duurzaam geproduceerde, proactieve en 98% natuurlijke ingrediënten. Dr.PAWPAW handcrème is vegan en dierenproef-vrij, met verjongende eigenschappen en een heerlijke sinaasappel en mango geur!

2. Ingrediënten

Onze ongelooflijke reeks plantaardige ingrediënten maken Dr.PAWPAW tot wat het nu is.
PAWPAW FRUIT – Pawpaw Fruit is voedend op zowel huid als haar met langdurige resultaten.
ALOË VERA – Aloë Vera verzacht de pijnlijke gevoelige huid en helpt haar te herstellen.
OLIVE OIL – Olijfolie hydrateert de diep hardnekkige droge gebarsten huid.
COLLOIDAL OATMEAL – Colloidal Oatmeal bevat anti-aging eigenschappen die de huid verzachten en kalmeren.

3. Hoe moet je het gebruiken

Breng de gewenste hoeveelheid crème op handen en nagels aan, werk het in de huid totdat deze gehydrateerd en gevoed aanvoelt.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

Snijd de buis zorgvuldig doormidden en reinig met water voordat u deze in uw recyclingbak afvoert.