tringle-left

tringle-right

Scheercrème voor de gevoelige huid

€7.00

Vanuit professionaliteit kan worden verteld dat Proraso niet alleen geschikt is voor normale huidtypes, maar ook voor de gevoelige huid. De scheercrème is zeer rijk en vol om u een comfortabele scheerbeurt te garanderen. Deze aangename scheercrème beschermt tegen roodheid en irritaties. Het hydrateert en herstelt de huid terwijl u scheert. Het bevat verbazingwekkende ingrediënten zoals aloë vera, groene thee en havermout extract, waardoor het perfect is voor een gevoelige huid.

 

Proraso scheerproducten hebben een nieuwe samenstelling en bevatten geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. De Proraso Schaving Cream For Sensitive Skin is speciaal ontwikkeld voor gevoelige huidtypes. Zelfs na het scheren hoeft u zich geen zorgen te maken over rode huid of irritatie. Het stimuleert de baard om natuurlijk en goed te groeien. Proraso Sensitive Shaving Cream heeft ook het effect om de baardharen te verzachten, wat het scheren aangenamer maakt.

 

Breng de crème met de hand of met een scheerborstel in cirkelvorminge bewegingen aan, en laat het inwerken voor 1 minuut voordat u start met scheren. Het zal de huid voeden en kalmeren en ervoor zorgen dat uw scheercrème optimaal wordt geabsorbeerd door de huid voor een goede bescherming tijdens het scheren. Proraso Scheercrème voor de gevoelige huid is verrijkt met havermout extract en groene thee voor een verzachtend en rustgevend effect. Het is de ideale manier om roodheid en irritatie veroorzaakt door scheren te verminderen.

 

Mannen die er perfect uit willen zien, mogen deze scheercrème niet missen. Het is de traditionele Italiaanse kwaliteit zoals het gekend is. Alles wat je nodig hebt, is een eenvoudig scheerapparaat en goed getrainde handen. Je krijgt de kwaliteit die je nodig heb tot in de perfectie.

 

150 ml

1. Uw voordelen

Een rijke en volle scheercrème voor een comfortabele scheerbeurt. Vooral voor de gevoelige huid. Deze heerlijke scheercrème beschermt, hydrateert en herstelt de huid tijdens het scheren. Dankzij de aloë vera, groene thee en havermout extract, is deze scheercrème geschikt voor een gevoelige huid. Het voorkomt roodheid en huidirritaties na het scheren.
De Proraso Shaving Cream For Sensitive Skin is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid. Bevat aloë vera, groene thee en havermout extract dat huidirritaties tijdens en na het scheren voorkomt.

2. Ingrediënten

Proraso scheerproducten hebben een nieuwe samenstelling en bevatten geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.
Aloë vera, groene thee en havermout

3. Hoe moet je het gebruiken

Breng aan op de vochtige huid met de scheerborstel of met de hand in een cirkelvormige beweging, en laat 1 minuut inwerken voor je begint te scheren.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

Geschikt voor normale baardgroei. Proraso Shaving Cream For Sensitive Skin verzacht de baardharen, waardoor scheren comfortabeler wordt.
• Speciaal voor de gevoelige huid
• Huidirritaties worden voorkomen
• Comfortabel scheren


Resultaat
Comfortabel scheren en geen roodheid en irritaties na het scheren.