tringle-left

tringle-right

Scheerbalsem voor een droge huid

€13.90

Heeft u last van een droge, strakke huid na uw dagelijkse scheerroutine? Dan is deze alcoholvrije en niet-vette Aloë After Shave Balm van Proraso, die klassiek is gemaakt in Italië, precies wat je zoekt. Het gegarandeerd u een traditionele comfortabele scheerbeurt zoals u deze altijd gekend hebt. De balsem heeft een hydraterend effect en beschermt en versterkt het afweersysteem van de huid.

 

Aloë Vera zorgt voor een sterk kalmerend en verfrissend effect. De vitamine E bestrijdt vrije radicalen op de huid en het zoethoutextract zorgt ook voor een kalmerend effect, terwijl tegelijkertijd roodheid wordt verminderd. Proraso Aloë After Shave Balm is een aftershave balsem die romig is, maar niet vettig. Toch zal de hud na het gebruik van deze aftershave glad en zacht zijn.

 

De aloë vera en vitamine E in deze balsem zijn de perfecte ingrediënten om de huid te beschermen, te hydrateren en je een rustgevend gevoel te geven nadat je klaar bent met scheren.

 

Ondanks 100 jaar ervaring, aarzelt Proraso niet om mee te gaan met de technologie en hun formuleringen te blijven vernieuwen. De scheerproducten hebben een nieuwe samenstelling en zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleuren. Dagelijks gebruik van deze Shaving Balm garandeert een verbetering van het afweesysteem van de huid, maakt de huid elastischer en houdt de huid gehydrateerd en beschermd voor een gezonde en frisse uitstraling.

 

Proraso Aloë After Shave Balm is dermatologisch getest en is perfect voor een droge huid.

 

Proraso Aloë After Shave Balm is de perfecte finishing touch na het beëindigen van je scheerbeurt. Uw huidverzorgingsproces wordt dagelijks geoptimaliseerd vanwege het zeer beschermende en hydraterende effect van de Proraso Aloë After Shave Balm Dry Skin.

 

100 ml

1. Uw voordelen

Proraso Aloë After Shave Balm is een romige maar niet-vette aftershave balsem met aloë vera en vitamine E. De balsem hydrateert en beschermt de huid en versterkt zijn natuurlijke afweersysteem. Bovendien maakt de aftershave de huid glad en zacht. Proraso Aloë After Shave Balm is vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, SLS, alcohol en kunstmatige kleurstoffen.

2. Ingrediënten

Glycerine, aloë vera, amandelolie, aluminiumzout, zoethoutwortelextract en vitamine E. Bevat geen parabenen en alcohol.

3. Hoe moet je het gebruiken

Breng Proraso Aloë  balsem onmiddellijk na het scheren aan op een droge schone huid. Masseer het licht op het gezicht en de hals in tot de crème volledig wordt geabsorbeerd door uw huid.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

• Bevat aloë vera en vitamine E
• Romige, niet-vette aftershave balsem
• Hydrateert en beschermt
• Vrij van parabenen, siliconen, SLS, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en oliën