tringle-left

tringle-right

Scheerbalsem voor gevoelige huid

€13.90

De Proraso After Shave Balm is een formule speciaal ontworpen voor een gevoelige huid. De balsem biedt u onmiddellijke verlichting na het scheren en voltooit uw dagelijkse scheerroutine.

 

Het is een formule waaraan geen alcohol is toegevoegd. De formule is opgebouwd met een combinatie van voordelen die een goede balsem bezit met name de huid kalmeren, verfrissen en revitaliseren. De formule is daarom ook perfect voor een gevoelige huid die last heeft van roodheid en irritatie. Het is ook versterkt met havermout extract en groene thee die je lichaam rust en kalmte zullen brengen.ervoor zorgen. Het is het ideale product om roodheid of irritatie van de huid na het scheren te verzachten.

 

De Balsem is erg licht en bestaat uit havermout en groene thee. Het zijn deze ingrediënten die echt het juiste werk doen om een rode, ontstoken of gevoelige huid te kalmeren en te beschermen. Proraso heeft ook nagedacht over de geur. De geur is verfrissend door de combinatie van limoen en appel. 91% van de ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong. Er worden geen parabenen, ftalaten, siliconen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen of natriumlaufensulfaat toegevoegd. Het product is niet gebaseerd op dierproeven, dus volledig dierenproef-vrij.

 

Proraso, is een bedrijf van Italiaanse oorsprong en is gevestigd in Italië. Al generaties lang heeft Proraso bewezen haar producten professioneel te blijven ontwikkelen en de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven als het gaat om de scheerbehoeften van mannen. Proraso is momenteel onmisbaar in Italië. De producten zijn zowel voor thuisgebruik als voor bij de kapper. Martello's familieprincipes worden al bijna een eeuw op vernieuwende manieren toegeopest. Zijn producten hebben een aangenaam en perfect resultaat.

 

Het enige wat u hoeft te doen om van dit product te genieten, is de Proraso After Shave Balm na het scheren voorzichtig op de huid masseren, zodat het goed kan intrekken.


 

100 ml

1. Uw voordelen

Proraso Sensitive After Shave Balm is een frisse balsem die de huid beschermt, hydrateert en kalmeert na het scheren. De after shave balsem bevat aloë vera, groene thee en vitamine E waardoor de balsem geschikt is voor een gevoelige huid.

2. Ingrediënten

Proraso Sensitive After Shave Balm is vrij van alcohol, kunstmatige kleurstoffen, minerale parabenen en siliconen oliën.
• Speciaal voor de gevoelige huid
• Bevat aloë vera, groene thee en vitamine E
• Vrij van alcohol, kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën, parabenen en siliconen

3. Hoe moet je het gebruiken

Breng Proraso Aloë balsem onmiddellijk na het scheren aan op een droge schone huid. Masseer het licht op het gezicht en de hals in tot de crème volledig is opgenomen door uw huid.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

Proraso Sensitive After Shave Balm For Skin. De huid is fris en verzorgd. Belangrijke kenmerken
• Voor een gevoelige huid
• Verzachtend effect
• Kalmeert roodheid na het scheren
• Bevat havermoutextract en groene thee