tringle-left

tringle-right

DAGELIJKS WELZIJNSRITUEEL - JADE

-15%SALE
€40.28

Jade is een typisch steen gesneden uit 100% natuursteen, dat is de reden waarom mensen het idee hebben dat het van minderen kwaliteit is in vergelijking met andere soorten steen. Maar maak je geen zorgen! Elke Jade roller is gemaakt van een ander type steen, maar dat neemt niets weg van het effect dat elk van deze stenen zal hebben op uw gezondheid. Het hangt allemaal af van het soort techniek die u gebruikt om de massage te doen en hoe vaak het wordt gedaan. Jade werkt in termen van zuiverheid en bescherming en bevordert een evenwichtige huid, wat resulteert in een aangenaam gevoel bij het gebruik van dit product. Het heeft goede elementen die het werk doen. De Jade Facial Roller is goed voor drainage in uw lymfesystemen, voor het verhogen van de bloedcirculatie en u zult zeker merken dat de wallen onder je ogen afnemen. In combinatie met de Iris Jade Multi-Use Oil is de behandeling absoluut perfect. De olie zorgt wordt dieper opgenomen in uw huid. De geur maakt het compleet. U zult het gevoel van genot en sereniteit die wordt veroorzaakt niet willen missen, terwijl het ook de huid hydrateert. Deze Iris Jade Multi-Use Oil die samen met de Jade Roller wordt gebruikt is een combinatie van traditionele Chinese en moderne technieken. Het effect dat je krijgt is echt een mooiere en stralende huid. Met een massageroller stimuleert u zowel de bloedcirculatie als de lymfedrainage. Ook de elektro-elastische eigenschappen van je lichaam worden op zijn best gebracht met deze verkoelende gezichtsmassage, zodat de fijne rimpels beginnen te vervagen. De olijfolie in dit product helpt u ook om de huid er gladder en jonger uit te laten zien en is een echte anti-aging remedie.

 

1 vak

1. Uw voordelen

Door oude Chinese tradities te combineren met moderne technieken, creëert de Jade Roller van Daily Concepts een mooiere en stralende huid. Met een massageroller stimuleert u zowel de bloedcirculatie als de lymfedrainage. In combinatie met het natuurlijke vitamine C serum en de Gua Sha schraper kunnen jade rollers helpen tegen donkere kringen en vochtophopingen rond je ogen. De verkoelende gezichtsmassage verbetert ook de elasticiteit van uw huid en kan helpen om fijne rimpels te verminderen.
Super Olie ingrediënten

Gehydrogeneerde zoete amandelolie:
Vermindert wallen en kringen onder de ogen. ...
Verbetert de tint en de huidskleur. ...
Behandelt een droge huid. ...
Verbetert acne. ...
Help zonneschade te herstellen. ...
Vermindert het uiterlijk van littekens.

Fruitolie:
Olijfolie fungeert als een antioxidant, dat is een stof die oxidatie voorkomt. Oxidatie is een proces dat vrije radicalen kan produceren, wat chemische stoffen zijn die cellen kunnen beschadigen en kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kanker. Wanneer toegepast op de huid, kunnen antioxidanten vroegtijdige veroudering voorkomen.

Simmondsia chinensis (jojoba) zaadolie
Het hydrateert een droge huid. ...
Het verzacht ruwe nagelriemen. ...
Het voedt en geneest droge lippen. ...
Het kan zonnebrand verlichten. ...
Het heeft antibacteriële eigenschappen. ...
Het verhoogt de gloed van de huid. ...
Het vervaagt fijne lijntjes en rimpels. ...
Het kalmeert een eczeem-gevoelige huid.

2. Ingrediënten

Jade roller componenten: Metaal, Xiuyan Stone Oil ingrediënten: Gehydrogeneerde zoete amandelolie, olea europea (olijf) Fruitolie, Simmondsia chinensis (jojoba) zaadolie, tocopherol, oroxylum indicum extract, oroxylum indicum bloem.

3. Hoe moet je het gebruiken

Gebruik de Jade Facial Roller op een schone, gehydrateerde huid en combineer met de Iris Jade Oil. Gebruik de pipet van de Iris Jade Oil en breng 2-3 druppels op het gezicht. Rol vervolgens de gezichtsrol in lange bewegingen over het gezicht. De kleinere roller is ideaal voor gebruik op de meer delicate gebieden van het gezicht en de grotere roller voor de grotere gebieden van het gezicht en de nek.
PRO TIP: Gebruik de Daily Well-Being Ritual Jade Facial Roller + Iris Jade Oil twee keer per dag voor snellere resultaten.

4. Hoe zorg je voor mij?

Na gebruik, veeg overtollige olie van de Daily Jade Facial Roller af. Sluit de Iris Jade Olie stevig af. Bewaar in een goed geventileerde ruimte.

5. Kenmerken:

Draineert lymfestelsel
Vermindert Wallen
Verhoogt de circulatie
Hydraterend en verzachtend
Echte Jade
100% semi-kostbare steen

6. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7. Extra

KIJK UIT! Al onze Facial Rollers zijn uniek. De natuursteen kan ervoor zorgen dat de kleur verschilt van de afbeelding.