tringle-left

tringle-right

Restore

€26.17

8.5oz (240G)

 

Je bent uit balans, veel stress kan zijn tol eisen!

 

Teami restore weet dit heel goed en reageert erop door gezondheidsproducten te ontwerpen die je moeten helpen om van stress af te komen, jezelf te ontspannen en de natuurlijke balans in lichaam en geest te ondersteunen.


De ingrediënten Calcium, Magnesium en Vitamine C hebben een herstellend effect. Ze zijn speciaal samengesteld voor een dagelijks gevoel van stabiliteit, rust en comfort.

De Teami Restore is een geweldige aanvulling op uw slaaproutine. Het ondersteunt ook een gezond magnesium- en calciumgehalte. Magnesium helpt spieren en zenuwen om goed te functioneren en brengt rust en ontspanning. Het balanceert lichaam en geest en verhoogt je gevoel van rust en ontspanning.

 

Wakker worden met een vernieuwde geest en verfrist gevoel? Dat is wat Teami Restore doet!


Om je elke dag op je best te voelen, is het van vitaal belang dat je basisvoedingsstoffen, je magnesium en je calcium in balans zijn. Veel volwassenen missen dit in hun dieet en dat kan leiden tot tekortkomingen.


Een goede manier om meer calcium en magnesium te krijgen is door het voedsel dat we eten, maar ook door natuurlijke supplementen. Teami Restore is een ontspannend, heerlijk smakend supplement met een goede bron van magnesium en calcium.

 

De Teami Restore is een veganistisch product, glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij en bevat geen kunstmatige suiker.

 

Drink voor het slapen gaan of op elk moment dat je op de pauzeknop moet drukken om te ontstressen. Doe kokend water in een kopje of glas, voeg 2 theelepels Teami Restore toe en roer met een lepel tot het poeder volledig is opgelost.

 

1. Uw voordelen

Geweldige aanvulling op uw bed-time routine*
Ondersteunt gezonde magnesium- en calciumniveaus*
Magnesium helpt om spieren en zenuwen goed te laten functioneren*
Bevordert rust en ontspanning*
Ondersteunt een evenwichtig tussen lichaam en geest*
Verbetert gevoelens van rust en sereniteit*
Wakker worden met een vernieuwd gevoel, gereset en verfrist*
Magnesium en calcium zijn fundamentele voedingsstoffen die in balans moeten zijn met elkaar om u iedere dag op u best te voelen. Echter, veel volwassenen consumeren de aanbevolen dagelijkse inname niet.

Calcium en magnesium tekortkomingen komen vaak voor bij volwassenen en de beste manier om dit te bepalen is het afnemen van een bloedtest.

Een geweldige manier om uw calcium en magnesium inname te verhogen is door calcium en magnesiumrijk voedsel te eten, evenals natuurlijke supplementen. Teami Restore is een ontspannend, geweldig smakend supplement met een goede bron van magnesium en calcium.

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

VEGAN | Niet GGO |. GLUTENVRIJ | ZUIVELVRIJ | SOJAVRIJ | GEEN KUNSTMATIGE SUIKER.

2. Ingrediënten

Vitamine C (als L-ascorbinezuur)
Calcium (als calciumgluconaat)
Magnesium (als magnesiumcarbonaat)
Andere ingrediënten: Citroenzuur, Natural Orange Juice Flavor, Stevia, Gemberwortel extract, kurkuma wortel extract.

3. Hoe moet je het gebruiken

Drink voor het slapen gaan of op elk gewenst moment dat je even op de pauzeknop drukt om te ontstressen. Doe 2 theelepels Teami Restore in een kopje en voeg kokend water toe. Roer met een lepel tot het poeder volledig is opgelost.

4. Kenmerken

Geweldige aanvulling op uw bed-time routine*
Ondersteunt gezonde magnesium- en calciumniveaus*
Magnesium helpt spieren en zenuwen goed te laten functioneren*
Bevordert rust en ontspanning*
Ondersteunt een evenwichtig tussen lichaam en geest*
Verbetert gevoelens van rust en ontspanning*
Word wakker met een vernieuwd gevoel, gereset en verfrist*.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

Als u receptmedicatie gebruikt, of zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw zorgverlener voordat u dit product gebruikt.
* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.