tringle-left

tringle-right

Glow Facial Oil

€29.20

Om de huid zijn natuurlijke gloed te geven en dauwhydratatie te bieden, is de Teami Glow Facial Oil doordrenkt met verschillende ingrediënten zoals rozenblaadjes kaneelschors en jojoba-olie. Oliën worden gemakkelijk geabsorbeerd door de diepere lagen van de huid. Dit zorgt voor een zachte, gevoede en stralende huid. Dit vanwege het feit dat oliën een zuivere vorm van natuurlijke crème zijn die de huid gemakkelijk hydrateert.

 

De olie is vrij van schadelijke vulstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geuren en chemicaliën, maar rijk aan 100% zuivere plantenextracten en natuurlijke mineralen. Het is ook volledig biologisch, 100% vegan, en is gefuseerd met echte thee. Het is dierenproef-vrij omdat het nooit op dieren is getest.

 

Elke olie wordt op een unieke manier bereid door de ingrediënten goed te selecteren om harmonieus samen te kunnen combineren. Teami Glow Facial Oil is zeer absorberend. De huid absorbeert het zeer goed. Het kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt en is goed voor alle huidtypes.

 

De top ingrediënten gevonden in Teami Glow zijn de Jojoba olie, die zeer vergelijkbaar is met onze eigen huid oliën. Het dringt rechtstreeks door de huid, wordt optimaal geabsorbeerd, en creëert open poriën. De rozenblaadjes zijn niet alleen een prachtig plant, maar ook erg populair vanwege het hydraterende en verfrissende effect op de huid wanneer het opgenomen wordt in de dagelijkse schoonheidsroutine. Kaneelschors op zijn beurt wordt traditioneel gebruikt als een kruid en werkt goed voor de natuurlijke klieren van de huid.

 

Teami Glow olie lijkt ook goed te werken tegen hormonale cystische acne en het verdwijnen van donkere littekens. Op deze manier herwin je je zelfvertrouwen.

 

 

1. Uw voordelen

Gemaakt met 100% zuivere plantenextracten en natuurlijke minerale ingrediënten, zonder schadelijke vulstoffen, conserveringsmiddelen of chemicaliën toe te voegen. We hebben elke olie uniek samengesteld door de perfecte ingrediënten te selecteren om harmonieus samen te mengen. Teami Glow Facial Oil absorbeert perfect in de huid en is ideaal te gebruiken in de ochtend of voor de nacht.

2. Ingrediënten

Belangrijke ingrediënten in Teami Glow: Jojoba Olie - omdat Jojoba oli zeer vergelijkbaar is met onze eigen huidoliën, het dringt onmiddellijk door de huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd voor voldoende vocht zonder verstopping van de poriën. Rozenblaadjes - niet alleen zijn rozen prachtig bloemen, maar ze zijn ook bekend om de hydratatie en verfrissing bij gebruik op de huid tijdens je beautyroutine. Kaneelschors - traditioneel gebruikt als een kruid, kaneel kan ook worden gebruikt als een huidverzorgingssuperfood in uw verzorgingsroutine en voor het herstellen van de natuurlijke gloed van de huid. Caprylic / capric triglyceriden, Fraction- ated Kokosolie, Camellia Seed Oil, Jojoba Olie, Biologische Druivenpitolie, Witte Thee & Floral Botanical Essence, Vitamine E, Rose Buds & Bloemblaadjes & Cinnamon Sticks.

3.  Hoe moet je het gebruiken

Gebruik de pipet om 3-4 druppels in de palm van je hand of direct op de huid aan te brengen. Wrijf de olie in je handen om het op te warmen en aan te brengen op de huid in cirkelvormige bewegingen. Gebruik de olie in de ochtend voordat je op make-up op doet of voor het slapen gaan. Onze oliën worden in de huid geabsorbeerd en beschermen deze de hele dag.

5. Kenmerken

Biologische ingrediënten 100% Vegan Geen artificale conserveringsmiddelen Geen kunstmatige kleurstoffen Geen kunstmatige geur Voor alle huidtypes Dierenproef-vrij Gefuseerd met echte thee.

6.  Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7.  Extra

Als gevolg van de volledig natuurlijke ingrediënten in dit product, kan verandering in kleur en textuur verschijnen na verloop van tijd. Dit vermindert de effectiviteit van het product niet. Voor de beste resultaten, buiten bereik houden van hete of veranderende temperaturen. Als u allergisch bent voor kruiden of plantaardige geneesmiddelen raadpleeg dan een arts voor gebruik en patchtest. Dit product heeft een houdbaarheid van 24 maanden..