tringle-left

tringle-right

Daily Mesh Sponge

€9.03

Niet veel dames weten en begrijpen hoe belangrijk het is om een goede spons te gebruiken bij het baden met een douchegel. Daily Concept is een merk met veel verschillende unieke sponzen.

 

Veel mensen zijn zich niet bewust van het belang van een goede spons om uw douchegel toe te passen. Daily Concept is een merk met een uitgebreid assortiment unieke sponzen.


De sponzen van Daily concept hebben ook een zeer slim ontwerp, waar u er aan herrinnerd wordt wanneer de spons moet worden vervangen. De kans om een vuile spons te blijven gebruiken wordt kleiner. Elke spons bevat een label dat je eraan herinnert dat het tijd is om het te vervangen. Daily Concepts heeft niet alleen sponzen die je lichaam kunnen reinigen. Het biedt ook sponzen die het lichaam exfoliëren en het lichaam van dode huidcellen reinigt, zodat het lichaam weer zacht is.


Begeleid door een lied in de badkamer en terwijl je je gedachten de vrije loop laat over alledaagse dingen, werken de stoffen grondig om je schoon te krijgen.


Uw Mesh Sponge is een van de multifunctionele sponzen van de Daily Concepts en is de perfecte douchehulp die fungeert als een hulpmiddel, zodat u elke vorm van zeep over uw lichaam kan aanbrengen.


Mesh Sponge is een zacht exfoliërende scrub en een luxe schuim dat een uitzonderlijk verfrissend en revitaliserend effect biedt, en een zachte vanillegeur heeft.


Een spons kan niet voor onbepaalde tijd worden gebruikt, omdat bacteriën zich daarin zullen ophopen. Daarom worden Daily Concepts sponzen antimicrobiële behandeld om de groei van micro-organismen te remmen. Ze zijn allemaal klinisch, allergie, en dermatologisch getest. Maar gelukkig ook niet op dieren.

 

1 stuk

DC29DC29DC29DC29DC29DC29
1. Uw voordelen

Slimme labeltechnologie met indicator die vervaagt wanneer het tijd is om Your Body Mesh Sponge te vervangen. 50 gram Mesh Pouf, ideaal voor een zachte peeling en een uitzonderlijk schuim. Antimicrobiële behandelde spons om de groei van ongezonde micro-organismen te remmen. Klinisch, allergie en dermatologisch getest. NIET GETEST OP DIEREN. Dierproef-vrij gemaakt in Noord-Amerika. *Functionele opslag (zuignap inbegrepen).

2. Ingrediënten

Textuur: Zacht (Voor gevoelige/alle huidtypes), vanille geur.

3. Hoe moet je het gebruiken

Na elk gebruik, grondig spoelen en uitknijpen. Hang deze daarna te drogen in een goed geventileerde ruimte.

4. Hoe zorg je voor mij?

Na elk gebruik, grondig spoelen, knijp water uit en hang om te drogen in goed geventileerde ruimte.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.