tringle-left

tringle-right

Dagelijkse Scrunchies

€7.00

Vermijd vertragingen in de uitvoering van uw schoonheidsroutines! 

 

Gebruik de Daily Scrunchies om je haar bij elkaar te houden wanneer je het nodig hebt! De Daily Scrunchies zijn zachte haarbandjes die vocht kunnen absorberen. De scrunchies zijn echt anders dan traditionele haarbanden. Ze voorkomen dat het haar trekt.

 

Het is niet gemakkelijk als je gezond wilt blijven en vaker sportoefeningen wilt doen, maar je hebt ook geleerd dat het dagelijkse wassen van je haar schadelijk kan zijn en kan leiden tot uitdroging. Maar oefeningen zonder het wassen van je haar elke dag is mogelijk.


Je hoeft niet te stoppen met sporten omdat je geen vet haar wilt. Zorg ervoor dat je in beweging blijft!

 

Het is nog steeds vervelend, na je gymnastiek, om je haar steeds opnieuw te wassen, als je dat gisterenavond al deed.

 

Een van de handige dingen die je kan doen is de Daily Scrunchies in je haar aanbrengen tijdens het sporten. Maar daarnaast kan een hoofdband een goede aanvulling zijn om de haarlijn te bedekken en is het ook nuttig is om de fijne haren te beschermen. Het heeft een absorberend effect. Het absorbeert je zweet tijdens het sporten, zodat de zweetdruppels, gevuld met zout en afvalproducten, niet over je gezicht of de rest van je haar lopen.


De Daily Scrunchies zijn gemaakt van biologisch katoen, ze veroorzaken geen lijnen in het haar, trekt niet aan de haren, zijn biologisch en vegan, en zijn nog nooit getest op dieren.
Gebruik The Daily Scrunchies om haar te beschermen en bind het rond je haar om het tegen te houden. Trek je haar terug en bind de scrunchie zo strak je het zelf wil.

 

2 stuks

1. Uw voordelen

Biologisch Katoen Geen lijnen meer in haar Trekt niet aan het haar Biologisch, vegan Nooit getest op dieren

2. Ingrediënten

100% biologisch katoen.

3. Hoe moet je het gebruiken

Gebruik The Daily Scrunchies om haar te beschermen en bind je haar samen om het tegen te houden. Trek je haar terug en draai de scrunchie om het haar op het te binden zo strak als je nodig vindt.

4. Hoe zorg je voor mij?

Na elk gebruik, op te slaan op een ordelijke plaats tot het volgende gebruik. PRO TIP: Gebruik tijdens je beauty routines, workouts en/of andere activiteiten.

5. Kenmerken

Zachte stof die het haar niet breekt en geen gespleten haarpunten veroorzaakt. Een zachte beige kleur die geschikt is voor elk moment.

6. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7. Extra

De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.