tringle-left

tringle-right

Dagelijks Lichaam Loofah

€9.03

Het nemen van een bad is niet zoals een douche. Het heeft een specifiek effect op ons lichaam. Na een lange dag vol stress kan een heerlijk bad veel doen. Het vermindert stress en spanning, en daarom is het een aanrader. 

 

Een van de beste dingen die je kan doen is gebruik maken van uw eigen Loofah-spons tijdens uw dagelijkse bad routine.

 

De verschillende voordelen van de Loofah zijn als volgt.

 

Het is bijna volledig mogelijk om een bijna onschatbare ontspanning en gemoedsrust te bereiken. Met deze dagelijkse routine zal je het verschil echt merken op lange termijn. Het brengt je tot rust en maakt je ontspannen. Deze Loofah ontspanning zal je zeker minder kosten.

 

Het is veel veiliger voor uw huid bij gebruik. Het is goed samengesteld met natuurlijke en biologische ingrediënten. Hierdoor vermijdt u mogelijke huidinfecties die de gezondheid van uw lichaam kunnen beïnvloeden. Omdat het afkomstig is van Moeder Natuur, kan u er zeker van zijn dat het veilig is voor regelmatig gebruik.

 

  • De Loofah spons kan helpen om de huid te scrubben, als gevolg van de ruwe vezels waarmee het is samengesteld. Deze kan echt helpen om de huid te scrubben. Bovendien is het ook gunstig voor u om dode huidcellen te verwijderen, wat ervoor zal zorgen dat u een gladde, jeugdige en stralende huid krijgt.

 

  • Baden met de Loofah spons komt ook uw bloedcirculatie ten goede. Het stimuleert de bloedcirculatie van uw huid, vanwege de wrijving die plaatsvindt terwijl u onder de douche staat, het bloed begint te circuleren.

 

  • De Loofah spons is biologisch afbreekbaar, en dus goed voor het milieu. U kan er zeker van zijn dat het niet schadelijk is voor het milieu of voor uw huid.


Wil je de stress en spanning van je lichaam afnemen? Dan is een van de beste keuzes die je kan maken om de efficiënte Loofah Sponge op te nemen in uw dagelijkse douche routine. Het kan stress verlichten en tegelijkertijd geeft het u de kans om een jong uitziende, aantrekkelijke en gezonde huid te creëren. Het verbetert uw schoonheid en uw zelfvertrouwen.

 

1 stuk

DC46DC46DC46
1. Uw voordelen

Het is het perfecte accessoire om uw douche- en badervaring te verhogen. Voeg gewoon water toe en de loofah wordt zacht en zet uit. Ideaal voor het toevoegen van uw favoriete zeep voor de reiniging van uw lichaam! Ontworpen in Los Angles.

2. Ingrediënten

100% Natuurlijke Loofah.

3. Hoe moet je het gebruiken

Maak je huid nat en dompel de Loofah onder in water. Knijp een aantal keer uit waardoor de loofah zich meerdere malen kan bijvullen. Masseer over de huid en exfolieer de gewenste gebieden. We houden van dit item voor benen, armen en buik, voor een full body reiniging!

4. Hoe zorg je voor mij?

Na elk gebruik, grondig spoelen, knijp water eruit en hang op om te drogen in een goed geventileerde ruimte.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid..