tringle-left

tringle-right

DAILY BEAUTY HEAD BAND ( Turquoise)

€8.02

Het doel van Daily Concepts is niets anders dan het leven gemakkelijker en comfortabeler maken en u de beste wellness-ervaring geven die u kan hebben.

 

Hoofdbanden zijn in feite zweetbanden. Ze zijn gemaakt om u te helpen al het zweet of vocht op te vangen tijdens uw dagelijkse activiteiten. Deze sweatbands moeten u helpen het zweet te absorberen dat zich zal verzamelen op je voorhoofd als gevolg van fysieke activiteiten.

 

De hoofdband komt uit de oosterse cultuur. Bij de Aziaten, is het een symbool van vastberadenheid om doelen te bereiken. Het was ook een symbool van kracht en loyaliteit aan het land. Traditioneel werd het gedragen door krijgers en leden van militaire organisaties en ze werden speciaal gemaakt om het haar ten allen tijden op zijn plaats te houden. Het was bedoeld om je gezicht en ogen vrij te houden van het haar, zodat het pad duidelijk voor je is. Niets mocht de soldaat in de strijd hinderen. Het hielp hen om het haar uit het gezicht te houden.

 

Tegenwoordig drage mannelijke studenten van middelbare scholen in Korea, vaak hoofdbanden om aan te tonen dat ze klaar zijn voor het strenge college toelatingsexamens. Meestal drukken ze zinnen van heldendom op de hoofdbanden, en deze werden erg populair via de media. 

 

In deze moderne tijden, is het een tendens geworden in de dagelijkse lichaamszorgroutine om het haar van uw gezicht te houden wanneer u beslist om uw gezicht te reinigen of een gezichtsmasker of make-up toe te passen. De band is zeer rekbaar en past comfortabel rond het hoofd, terwijl het alle ongewenste vocht, zoals water en zweet absorbeert.

 

De Daily Headband Turquoise is zeer comfortabel, gemaakt van een zachte en flexibele stof. Het heeft ook een aantrekkelijke zachte kleur. De elastische band zorgt voor een comfortabele pasvorm en absorbeert ongewenst vocht.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Dit is wat mij uniek maakt: Licht van gewicht Gemakkelijk: houdt het haar uit het gezicht met een comfortabele elastische band. Unieke stof absorbeert overtollig vocht zoals water en zweet Handig bij het aanbrengen van gezichtsmaskers, reinigen van de huid of het beschermen van het haar bij het aanbrengen van make-up.

2. Ingrediënten

One size. Stof: 85% polyester, 15% Polyamide

3. Hoe moet je het gebruiken

Perfect om haar van je gezicht te houden bij het reinigen van het gezicht of het aanbrengen van een gezichtsmasker, of zelfs om haar te controleren terwijl je make-up aanbrengt. De elastische band zorgt voor een comfortabele pasvorm en absorbeert ook ongewenst vocht, zoals water en zweet.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Kenmerken

Eenvoudig te gebruiken.

6. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7. Extra

Alleen voor extern gebruik. Niet gebruiken op de huid die geïrriteerd, aangetast of verbrand. Als er irritatie ontstaat, stop dan onmiddellijk met het gebruik.