tringle-left

tringle-right

Peach Pink Balm 25 ml

€10.03

Dr. Pawpaw Peach Pink Balm geeft de lippen een vleugje kleur, voegt een natuurlijke glans toe aan wangen, oogleden en algehele schoonheidsafwerking.


Als je dacht dat dat alles was wat Pawpaw te bieden had, wacht dan tot je deze roze getinte balsem proeft. Dr PAWPAW verscheen met zijn allereerste getinte papaja balsem, Dr PAWPAW Peach Pink Balm.


Dr. PAWPAW Peach Pink Balm maakt gebruik van dezelfde geweldige formule als de originele balsem. Maar deze keer is er een trendy perzik roze kleurtje toegevoegd, dat ervoor zorgt dat wanneer u het toepast op je lippen of wangen, u wat kleur krijgt, en niet alleen de zachtheid.


De PawPaw balsem is gemaakt in Engeland van een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten, waaronder het ingrediënt gefermenteerde Pawpaw. Het is de vrucht van de plant Carica Papaya, waarvan helende eigenschappen zijn ontdekt. Het is een puur natuurlijk product en wordt door velen aanbeden als de beste natuurlijke geneeskunde die tot nu toe is ontdekt.


PawPaw (of papaja) is uitgegroeid tot een populair ingrediënt in de lipverzorging wanneer het regelmatig wordt toegepast. Het is bewezen in staat te zijn om uw huid te stimuleren om gladder te worden en wonden te genezen. Het is een multi-tasking balsem die is verpakt vol met pawpaw (papaja) fruit, aloë vera, en olijfolie. Geschikt voor alle huidtypes inclusief de gevoelige huid.


Dit geniale product kan op verschillende manieren worden gebruikt. Deze Dr. PAWPAW Peach Pink Balm maakt je er erg schattig uitzien wanneer het toegepast wordt op de lippen en wangen. Dr PawPaw gaat gewoon met de mode mee en probeert je lippen een mooie kleur te geven.


Het is gewoon een super hydraterende lippenbalsem met een tint. Je hebt dus geen highlighter nodig op een dag zonder make-up.

 

25 ml

1. Uw voordelen

Meerdere toepassingen mogelijk:
Gezicht
Lippen
Wangen
Oogleden
Voor subtiele koraallippen
Basis voor ee levendig fel oranje kleur
Benadrukt uw natuurlijke lipkleur
Geschikt voor alle huidtinten en -typen
Hydrateert
Voedt

2. Ingrediënten

Onze ongelooflijke reeks plantaardige ingrediënten maken Dr.PAWPAW tot wat het nu is.
PAWPAW FRUIT – Pawpaw Fruit is voedend op zowel huid als haar met langdurige resultaten.
ALOË VERA – Aloë Vera verzacht de pijnlijke gevoelige huid en helpt haar te herstellen.
Olijfolie – Olijfolie hydrateert een diepe en hardnekkige droge gebarsten huid.

3. Hoe moet je het gebruiken

Spaarzaam aanbrengen voor een subtiele look. Dikkere laag voor een gedurfdere look. Mix voor een op maat gemaakte look. Dep op de wangen. Veeg op de oogleden.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra