tringle-left

tringle-right

Rich Mocha Balm 25 ml

€10.03

Streel je lippen met zachte hydratatie met een lichte laag van Dr. PAWPAW Rich Mocha Balm. Deze diepe naakttint is perfect voor alle huidtinten en zorgt voor een verfijnde look. De formule is voedend en verrijkt met de handtekening, een populaire mix van papaja of papaja fruit, aloë vera, en olijfolie waaraan een kleur pigment is toegevoegd.


De lippenbalsem hydrateert, maar geeft tegelijkertijd een gedurfde kleur. Het kan zichzelf transformeren van een subtiele waxkleur naar een levendige, volledig bedekkende kleur. Deze tint kan ook worden toegepast op de wangen voor een dauw sunkissed flush. Deze veelzijdige balsem is het perfecte product om je van het strand naar de bar te brengen.


Na zijn innovatieve Dr. Pawpaw Peach Balm, waar velen zo verliefd op werden, ging Pawpaw een stap verder. Dr. PAWPAW kwam ook met de mokka tint op de markt. Het maakt ook gebruik van dezelfde goede formule als de originele balsem. Ook deze keer is er een trendy kleurtje toegevoegd, die ervoor zorgt dat wanneer je het toepast op je lippen of wangen, je wat kleur krijgt, en niet alleen zachtheid.


De Pawpaw balsem is gemaakt in Engeland van een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten, waaronder het ingrediënt gefermenteerde Pawpaw. Het is de vrucht van de plant Carica Papaya, waarvan helende eigenschappen zijn ontdekt. Het is een puur natuurlijk product en wordt door velen aanbeden als de beste natuurlijke geneeskunde die tot nu toe is ontdekt.


Dr. Pawpaw laat de modetrends niet weg en probeert je lippen niet alleen gladheid te geven, maar ook een mooie kleurafwerking. Het is gewoon een super hydraterende lippenbalsem met een tint.


Het is volledig vegan en is niet getest op dieren. Het is ook glutenvrij

 

25 ml

1. Uw voordelen

Onze ongelooflijke reeks plantaardige ingrediënten maken Dr.PAWPAW tot wat het nu is.
PAWPAW FRUIT – Pawpaw Fruit is voedend op zowel huid als haar met langdurige resultaten.
ALOË VERA – Aloë Vera kalmeert de pijnlijke gevoelige huid en helpt haar te herstellen.
Olijfolie – Olijfolie hydrateert de hardnekkige droge huid diep

2. Ingrediënten

3. Hoe moet je het gebruiken

Spaarzaam aanbrengen voor een subtiele look. Dikkere laag voor een gedurfdere look. Mix voor een op maat gemaakte look. Dep op de wangen. Veeg op de oogleden.

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6.Extra