tringle-left

tringle-right

Prinses Jade

€42.35

Ik roep al onze prinsessen op voor deze prinses Jade cadeauset. We hebben een hoop geluk voor je gevonden!

 

Wij geloven in het feit dat er allerlei manieren zijn om je huid te verwennen. Daarom hebben we besloten om de Daily Jade Facial Roller als wellness-element voor je huid te selecteren. De Daily Jade Facial Roller helpt uw lymfestelsel te spoelen, verbetert de bloedsdoortroom en vermindert wallen onder je ogen. Jade staat bekend om het ontspannen van de geest, het verwijderen van negatieve gedachten, en wordt beschouwd als geluksbrenger!

 

Deze set bevat onze Daily Jade Facial Roller en de Gua Sha Jade Tool gemaakt met 100% Jade voor degenen onder u die zich helemaal princes willen voelen Het bevordert de bloedsomloop, vermindert zwelling, en helpt uw huidverzorgingsproducten dieper door te dringen.

 

De jade roller is multifunctioneel. Het zorgt voor verlichting bij veel verschillende kwaaltjes in je lichaam. Het bestrijdt acne, hoofdpijn, stress, vermoeidheid en rimpels. Het verhoogt ook de bloedcirculatie door de huid zoals we al eerder zeiden. De Jade Roller bestaat ook uit een kleiner deel om de moeilijkere delen van het lichaam te masseren, zoals vlekken onder de ogen. De jade natuursteen is een oud Chinees product dat wordt gebruikt voor geneesmiddelen en huidverzorging voor al honderden jaren.

 

Eastern Botox of de Gua Sha Jade Tool voor het gezicht. Deze nieuwste versie is bedoeld om te worden gebruikt op de top van uw gebruikelijke hydraterende routine om de werking van uw producten te verhogen. Het stimuleert perfect de huid en helpt u de levendige resultaten te bereiken die u zoekt.

 

Verwen je huid en maak deze glad met deze tools terwijl ze werken om lymfedrainage te spoelen en de bloedsomloop te verbeteren, terwijl de Jade werkt om je geest te kalmeren, perfect voor royalty's.

 

1 vak

1. Uw voordelen

2. Ingrediënten

3. Hoe moet je het gebruiken

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra