tringle-left

tringle-right

SCHOONHEIDSKONINGIN

-15%SALE
€78.65

Clean is een State of Mind!

 

Je moet erover nadenken om het te zijn! Beauty Queen Opal cadeauset geeft je het beste van het beste! Het betekent dat u dit pakket wilt grijpen zodra u dit leest. Je laat dit niet door je vingers glippen en je zult er veel gebruik van maken.

 

Deze Beauty Queen Opal cadeauset is een bundel van vijf uitstekende beauty- en huidverzorgingsaccessoires die je het gevoel geven dat je een koningin bent. Het bestaat uit een Tumeric Konjac Sponge, een Daily Facial Micro Scrubber, een Multifunctional Mother Of Pearl Soap Sponge, een Bio-Cotton Make-up, en een Daily Opal Facial Roller.

 

De Tumeric Konjac Sponge breekt huidvuil zeer effectief af, balanceert de pH en maakt de huid glad. Het absorbeert water en olie op een immens goede manier en is perfect voor een grondige reiniging.

 

Verder bevat het pakket een Daily Facial Micro Scrubber voor een dagelijkse zachte en exfoliante wasbeurt. Het is de juiste maat en erg handig. De scrubber heeft een goede herinneringsoptie voor u, een labelindicator die vervaagt wanneer het tijd is om Uw Facial Micro Scrubber te vervangen. Het is ontworpen met zakken om je vingers in te laten glijden, zodat je het met een goede grip kan vasthouden.

 

De Multifunctional Mother Of Pearl Soap Sponge. Het helpt bij een milde exfoliërende behandeling, maakt de huidtextuur egaal en laat de huid stralen.
Een Bio-Cotton Make-up Removers die make-up kan verwijderen door alleen water toe te voegen. Het bevat 2 oog- en 3 gezichtsmake-up verwijderaars. Het heeft zelfs 2 maten.
En last but not least de Daily Opal Facial Roller om het gezicht te laten ontstressen.


Deze schoonheidsproducten zijn opgenomen in het pakket om eeuwig geluk te verspreiden zoals koninginnen zouden moeten doen.

 

1 vak

1. Uw voordelen

2. Ingrediënten

3. Hoe moet je het gebruiken

4. Hoe zorg je voor mij?

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra