tringle-left

tringle-right

Luxe Tumbler Goud

-15%SALE
€50.35

Voor een perfecte thee-ervaring is het aan te raden om onze Tea Tumbler onderdeel te maken van uw collectie. Er zijn andere Thee bekers die lekkage geven, soms breken of je  theebladeren laat drinken. Maar onze Lux Tumbler Gold zal je niet storen. Wees verzekerd van een heerlijke thee-ervaring!

 

Het heeft een dubbele laag, BPA-VRIJE plastic muur, waardoor onze kopjes duurzaam en perfect zijn voor warme en koude dranken! De verwijderbare mesh-infuser is een uniek ontwerp dat altijd en overal eenvoudige infusies toelaat.


Deze beker is veelzijdig en handig en goed voor warme of koude dranken, onderweg of thuis! Met onze Teami Tea Tumbler kan u onderweg gezond zijn door, u thee, met fruit doordrenkt detoxwater, sappen en smoothies te vervoeren. Hij kan met je mee in de auto naar de sportschool of op het werk. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor ze een praktische en modieuze verschijning zijn.


Het heeft een uniek ontwerp dat de functionaliteit verhoogt en stijlvol is. Uniek ontworpen voor functionaliteit en smaak. Ze zijn ontworpen met veel functies die je niet wilt missen. De mesh insert is gemaakt van roestvrij staal, wat onderhoud makkelijker maakt. De warme en koude functies zijn ontwikkeld met de dubbelgelaagde wanden gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij, milieuvriendelijk plastic. Het is gunstig gemaakt met een handige flip-top vooral voor de drukke bijen die altijd onderweg zijn!


Met Teami Tea Tumbler heb je elke keer de beste thee! Het heeft een geheim compartiment waar u uw extra theezakjes of vitaminen voor later gebruik kunt bewaren. Gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijker te gebruiken, de Teami Tumbler is een geweldige infuus accessoire waar thee / sap / smoothy en drank liefhebbers kunnen niet zonder kunnen leven!

 

20oz (600ml)

1. Uw voordelen

2. Ingrediënten

 Dubbellaags BPA-vrij, milieuvriendelijk plastic, de mesh insert is gemaakt van roestvrij staal

3. Hoe moet je het gebruiken

Open de bovenkant van de theebeker en verwijder de mesh insert.
Meet de gewenste hoeveelheid Teami Blends losse bladeren in de Teami Tumbler (we raden 1 theelepel bladeren per kopje thee). Voeg honing, nectar of citroen toe als een natuurlijke zoetmaker indien nodig
Giet heet water in de beker tot het ongeveer 3 cm onder de rand. Laat de inhoud 1-3 minuten afkoelen voordat u de mesh-insert aanbrengt en schroef het deksel op de tuimelaar. U laat uw theebladeren in het water voor de gewenste hoeveelheid tijd!
Voeg citroen, munt of kaneel stokken voor een extra metabolisme boost (als je wilt!) en GENIET!

4. Hoe zorg je voor mij?

Was uw luxe tuimelschakelaar met de hand, het gebruik van de vaatwasser kan invloed hebben op de glanzende coating!

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra