tringle-left

tringle-right

Gezichtsscrubber

€7.00

Het is tijd om je verzorgingsrituelen te vernieuwen!

 

Wij zijn hier om u de meest creatieve oplossingen te bieden, afgestemd op al uw verschillende schoonheidsbehoeften en uw levensstijl.

 

We laten ons leiden door gepassioneerde ontwikkelaars die weten waar ze het over hebben als het gaat om lichaamsverzorging. Met deze gezichtsscrubber wordt uw dagelijkse routine een aangename activiteit.

 

Terwijl u uw huid schoonmaakt zal deze nieuwe Face Scrubber zachtje vuil weghalen. Het bevat een BPA-vrij antimicrobieel materiaal dat de buitenkant van uw huid verbetert, waardoor het er gezonder en gladder uitziet. Dit kan eenvoudig worden gecombineerd met de dagelijkse reinigingsmiddelen die u al voor uw gezicht gebruikt.

 

Gebruik bij het toepassen van deze dubbelzijdige scrubber bovendien een vervangbare handdoek voor een absolute dagelijkse reiniging van het gezicht en de nek. U kan uw gezichtsscrubber twee keer per dag gebruiken. Meest aanbevolen is vroeg in de ochtend en in de avond. Het is zacht genoeg op de gevoelige huid en je moet de helft minder reiniger gebruiken bij het gebruik van deze gezichtsschrob.

 

De scrubber zorgt ervoor dat de reiniger schuimig wordt, dus je hoeft alleen maar de grote van een erwt  of zelf minder te gebruiken van uw reiniger. Voor een frissere huid, en minder puistjes. Het elimineert onzuiverheden en dode cellen voor een schonere en gezondere huid. De flexibele haren helpen om dode huidcellen en onregelmatigheden voorzichtig weg te werekn en voor een heldere en gladde huidtint.

 

Uw gezichtsscrubber wordt geleverd met een kleine ring op de rug, waardoor het gemakkelijk is om te hanteren. Wanneer het niet in gebruik is kan het omhoog gehangen worden met de lus die aan de scrubber wordt vastgemaakt. Eenvoudig en perfect

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Elimineert onzuiverheden in de huid
Verwijdert dode huidcellen in het gezicht en in de nek
Voor een schonere en gezondere huid
Klinisch getest
Voor dagelijks gebruik

2. Ingrediënten

Stof: Katoen, Polyester, Nylon & Polyurethaan vulling.

3. Hoe moet je het gebruiken

Maak de scrubber en uw huid nat en breng eventueel uw favoriete reiniger aan op de scrubber. Masseer en exfolieer het gezicht en de nek in cirkelvormige bewegingen.

4. Hoe zorg je voor mij?

Spoel en knijp goed uit na elk gebruik. Vervang elke 60 dagen.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.