tringle-left

tringle-right

Boost tea

-15%SALE
€30.20

 

Deze losse bladthee Matcha, werkt als samen met Matcha Green Tea poeder en is doordrenkt met yerba mate, pepermunt, en vanille en heeft een heerlijk verse munt smaak. Je kan genieten van de rijke antioxidanten, metabolisme-stimuleren effecten, en energie-stimulerende voordelen door het gewoon toe te voegen aan warm water!


De koele muntsmaak is heerlijk in combinatie met de warme vanilletonen die zijn gemengd om deze prachtige boost te creëren. Een mengeling van onze matcha groene thee poeder en traditionele losse thee zorgt ervoor dat deze krachtige mix gemakkelijk kan worden toegevoegd aan uw Teami cup wanneer het tijd is voor die boost!

 

Met zijn energiebevorderende eigenschappen kan matcha helpen om de hele dag vitaliteit te behouden. Daarnaast is Yerba Mate een stimulerende groene thee die de alertheid kan verbeteren en de responsiviteit kan verhogen. Pepermunt op zijn beurt helpt tegen buikpijn, het is een remedie die al eeuwenlang wordt gebruikt. Wat heeft nog meer het potentieel om het mentale bewustzijn te verbeteren?


Dit zijn betrouwbare combinaties waarin u al uw vertrouwen kan stellen. Om u te voorzien van een goed product, gebruiken we theebladeren van topkwaliteit die met de hand zijn geselecteerd. Combinaties om u te helpen een gezonder leven te leiden!

 

Deze zeer verfrissende theezakjes biedt u 30+ porties en vervangt uw koffiegeld. Als u op zoek bent naar energie dan is deze muntachtige verse Matcha mix, gecombineerd met Yerba Mate, pepermunt en vanille, verpakt met antioxidanten een perfecte match! Je kan het maken in onze Teami Tumbler, gewoon door warm water toe te voegen!

  

30 porties per zak.

1. Uw voordelen

Blends die je kan vertrouwen! We gebruiken premium handgekozen theebladeren in onze prachtige blends - elk gericht om u te helpen een gezondere levensstijl te leiden! 30+ porties per zak.

2. Ingrediënten

Super ingrediënten:
Matcha: Bekend om zijn energie-stimulerende eigenschappen, matcha kan helpen bij het behoud van vitaliteit gedurende de dag *
Yerba Mate: Deze energieke groene thee is bekend om de alertheid te verbeteren en de reactietijd te verhogen *
Pepermunt: Al eeuwen gebruikt als een natuurlijke remedie om maagpijn te kalmeren, of om het mentale bewustzijn te verbeteren.*
Matcha poeder, Yerba Mate (losse bladthee), Pepermunt bladeren & Vanille bonen.

3. Hoe moet je het gebruiken

Doe 1 theelepel van het mengsel in een mok of Teami Tumbler en voeg warm water toe! Laat 3-5 minuten weken om op smaak te komen.

4. Kenmerken

Alle natuurlijke ingrediënten zijn 100% veganistisch
GGO vrij
Glutenvrij
Zuivel & sojavrij
Geen chemische conserveringsmiddelen
Geen kunstmatige kleuring
Geen vulstoffen of additieven.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

Alleen aanbevolen voor volwassenen. Als u receptmedicatie gebruikt, of zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw zorgverlener voordat u dit product gebruikt. Ieder individu heeft zijn eigen medische en fysieke aandoeningen, daarom kunnen we geen bijwerkingen van onze All-Natural mengsels voorzien.
Bevat plantaardige cafeïne.
Resultaten niet gegarandeerd en kunnen variëren van persoon tot persoon.
Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.