tringle-left

tringle-right

Reparatie olie

-15%SALE
€40.28

Teami Repair Facial Oil bestaat uit 100% plantaardige en natuurlijke ingrediënten. Er zitten geen schadelijke stoffen, conserveringsmiddelen of chemicaliën in. Het is goed om zowel 's ochtends als 's avonds te worden gebruikt. De huid absorbeert het goed. Elke olie is uniek samengesteld met perfecte ingrediënten en gebracht in een harmonieuze vorm. Het gemaakt voor alle huidtypes.

 

Onze Teami Repair Facial Oil is gevuld met kamillethee en jojoba olie om de huid perfect te hydrateren en te vernieuwen. Oliën zijn een pure vorm van vochtinbrengers die perfect geabsorbeerd worden in de diepere lagen van uw huid waardoor het zacht, gevoed en gloeiend is! Perfect voor alle huidtypes.

Je kan de oliën gebruiken voor het aanbrengen van make-up of voor je naar bed gaat. Omdat onze oliën goed worden geabsorbeerd door de huid, beschermt het de huid gedurende de hele dag.

 

Dit zijn de super ingrediënten van deze Teami Repair Facial Oil:

 • Kamille theebloemen - binnen de traditie van de Romeinen, Grieken en Egyptenaren werden kamilletheebloemen tot medicijn gemaakt voor de behandeling en genezing van wonden. Het is een plant die rust en stilte brengt;

• Jojoba Oil - omdat Jojoba olie erg lijkt op onze eigen huidoliën, dringt het onmiddellijk door in de huid en wordt het gemakkelijke geabsorbeerd voor een ultieme vochtigheid  zonder de poriën te verstoppen;

• Duindoorn FruitOlie - wordt getrokken uit de bessen, bladeren en zaden van de duindoorn plant. Deze olie bevat veel antioxidanten, vitaminen en mineralen, die allemaal een positief effect hebben op het verkrijgen van een gezonde huidstint.

•  Vitamine E olie - is rijk aan antioxidanten. Het zit vol van hydraterende en beschermende eigenschappen.

  

In Teami Repair Facial Oil vindt u geen schadelijke vulstoffen, conserveringsmiddelen of chemicaliën. De unieke samenstelling van de oliën is volledig in balans.

 

2oz (60 ml)

1. Uw voordelen

Teami Repair Facial Oil absorbeert perfect in de huid en is ideaal om te gebruiken in de ochtend of voor de nacht. Gemaakt met 100% zuivere plantenextracten en natuurlijke minerale ingrediënten, bevat geen schadelijke vulstoffen, conserveringsmiddelen of chemicaliën. We hebben elke olie uniek samengesteld door de perfecte ingrediënten te selecteren voor een harmonieus resultuaat.

2. Ingrediënten

Belangrijke ingrediënten: Kamille Thee Bloemen - traditioneel gebruikt door de Romeinen, Grieken en Egyptenaren om wonden te behandelen en genezing te bevorderen, deze theebloem staat bekend om zijn oase van rust en ontspanning. Jojoba Olie - omdat Jojoba olie is zeer vergelijkbaar met onze eigen huid oliën, dringt het onmiddellijk door in de huid en wordt het gemakkelijk geabsorbeerd voor de ultieme vochtigheid zonder verstopping van de poriën. Duindoorn FruitOlie - gewonnen uit de bessen, bladeren en zaden van de duindoornplant, deze olie barst van antioxidanten, vitaminen en mineralen en is gunstig voor een gezonde huidstint. Vitamine E Olie - rijk aan antioxidanten, deze olie is vol van hydraterende en beschermende voordelen.

3.  Hoe moet je het gebruiken

Gebruik de pipet om 3-4 druppels in de palm van je hand of direct op de huid aan te brengen. Wrijf de olie samen om het op te warmen en aan te brengen op de huid in cirkelvormige bewegingen. Gebruik de olie 's ochtends voordat je make-up aanbrengt of voor het slapen gaan. Onze oliën absorberen perfect in de huid en zorgen dat deze de hele dag beschermd is.

5. Kenmerken

Biologische ingrediënten 100% Vegan Geen artificale conserveringsmiddelen Geen kunstmatige kleurstoffen Geen kunstmatige geur Voor alle huidtypes Dierenproef-vrij Gefuseerd met echte thee.

6.  Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7.  Extra

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.