tringle-left

tringle-right

Dagelijkse Obsidiaanse gezichtsrol

-15%SALE
€40.28

Classy Obsidian

 

Bescherming tegen negativiteit, klinkt dat niet interessant? Wie zou dat willen? Deze obsidiaan staat bekend als een beschermende steen die het allemaal doet. Een van de ingrediënten is vulkanisch gesmolten lava die een zeer snelle manier van afkoelen heeft.

 

Authentieke Obsidiaan heeft alle goede functies. Het is perfect om te helpen de bloedsomloop te verbeteren en vermindert wallen. Deze roller heeft twee koppen waardoor het uitstekend te gebruiken is voor verschillende doelen. Het is klinisch, allergie en dermatologisch getest zoals veel van onze producten. Wees gerust, het is niet getest op dieren en het is vegan.

 

We hebben een stapje extra gedaan om onze liefde te vergroten door een assortiment producten te creëren en deze aan te bieden aan u, zoals de Daily Obsidian Facial Roller die ons help onze huid te verzorgen!

 

U zult een aangenaam gevoel krijgen want de Daily Obsidian Facial Roller kalmeert en ontspant en ervoor zorgt dat de wallen onder de ogen verdwijnen. Uw lymfesysteem gaat door een vernieuwingsproces, en ook een verbetering van de bloedcirculatie helpt voor een betere celvernieuwing. De voordelen van de roller te gebruiken op je gezicht zijn enorm en zijn bewezen!

 

Niet alleen voor het lichaam is obsidiaan een grote hulp, maar het staat ook bekend als spirituele en energetische bescherming, als ontspanning, en is verantwoordelijk om u vrij te stellen van negatieve energie van uw aura. Niet alleen dat, maar ook van mentale stress, spanning, en psychische aanvallen.

 

Een hoeksteen uit de oude schoonheidsregimes! Dit accessoire wordt gebruikt voor contouren en om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het verkoelende effect van de Daily Concepts Obsidian Crystal Facial Roller helpt om je een strakke huid te geven en om een goede absorptie van je gezichtsproductproduct te verkrijgen. De grotere kant van het accessoire is goed voor de wangen, het voorhoofd en de nek; de kleinere kant kan worden gebruikt voor de ooggebieden. Obsidian Crystal symboliseert zuivering en rust al hele lange tijd.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Authentieke Obsidiaan is perfect voor het verhogen van de bloedcirculatie en het verminderen van wallen. Dual headed roller is multifunctioneel Klinisch, allergie en dermatologisch getest. Niet getest op dieren en vegan.

2. Ingrediënten

Obsidiaan, Metaal.

3. Hoe moet je het gebruiken

Na het reinigen van de huid, breng 5-10 druppels van uw favoriete gezichtsserum op het gezicht en masseer zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen. Wangen, kaaklijn en voorhoofd: Gebruik de grote roller, begin vanaf het midden van het gezicht en rol langzaam en voorzichtig naar buiten en omhoog over de huid. Kin en nek: Gebruik de grote roller, start onder de kin en rol dan langzaam en voorzichtig naar buiten langs de nek naar het sleutelbeen. Ogen: Gebruik de kleine roller, begin vanuit de binnenste hoek van de ogen en rol voorzichtig naar buiten op zowel de oogleden als onder de ogen. Tip Gebruik de roller gedurende 5 tot 10 minuten per sessie, 3 keer per week. Bewaar de roller in de koelkast of vriezer voor een verfrissend effect en de beste resultaten.

4. Hoe zorg je voor mij?

Na gebruik: Reinig de roller na elk gebruik met een zachte doek gedrenkt in water en wasmiddel. Laat het drogen op zijn eigen voordat je het wegzet. Extra tip Zet de roller een paar minuten in de koelkast voordat je hem gebruikt voor een fris en verkoelend effect. Voor de beste resultaten, gebruik de roller 3 keer per week gedurende 10 minuten.

5. Kenmerken

Black Obsidian is een beschermende steen die bekend staat om zijn rustgevende en positieve eigenschappen. De steen staat voor het verwijderen van negatieve energie en versterkt en verjongt je innerlijke en uiterlijke welzijn. Classy Obsidian geeft je huid een snelle, intense behandeling die je zal laten schitteren. Regelmatige gezichtsbehandelingen met onze Classy Obsidian kunnen helpen het gezicht te contouren, de teint gelijk te maken en een stevigere huid te creëren. Leuke bonus: een zachte gezichtsmassage kan helpen hoofdpijn te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

6. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7. Extra

KIJK UIT! Al onze gezichtsrollers zijn uniek. De natuursteen kan ervoor zorgen dat de kleur verschilt van de afbeelding.