tringle-left

tringle-right

Dagelijks Opaal Gezichtsroller

-15%SALE
€40.28

Opaal wordt de steen van het geluk genoemd die dromen en wensen moet helpen uitkomen!


Dit kristal brengt een optimistische geest, enthousiasme, en creativiteit voort en verandert negatief in positieve energie. Het verdrijft de obstakels die liefde en passie belemmeren. Opaal trekt geluk en levenslust aan, waardoor het een onmisbare steen is in je lichaamszorgroutine.


Men gelooft al eeuwen dat Opaal een steen is voor bescherming. Het zou je moeten beschermen tegen de negatieve energieën om je heen. Er wordt gezegd dat het de mogelijkheid heeft om je verlangens van je eigen omgeving naar het universum te vervoeren. Het biedt een verbinding tussen liefde en passie.


Authentic Opal is perfect voor het verhogen van de bloedcirculatie en het verminderen van wallen onder de ogen. Het is een dubbelhoofdige roller voor multifunctioneel gebruik, die klinisch, allergie en dermatologisch is getest. Vermeldenswaard is het feit dat het niet is getest is op dieren en vegan is.


Door het regelmatig te gebruiken, circuleert het bloed beter en daardoor krijgt het bloed meer zuurstof. Op deze manier worden de elasticiteit van de huid en de huidskleur verbeterd en worden fijne lijntjes en rimpels verminderd. Gebruik het op zichzelf of in combinatie met gezichtsmaskers, serums, hydraterende crèmes en gezichtsoliën voor een nog beter resultaat.


Een ander goed kenmerk van uw Daily Opal Facial Roller is het feit dat het wallen onder de ogen en rimpels in het gezicht vermindert. Het is ook goed voor het spoelen van uw lymfestelsel en het verbeteren van de de bloedcirculatie, die helpt bij celvernieuwing.


Elk uiteinde van de roller heeft een anti-geluidsrubber, waardoor het niet piept.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Authentic Opal Perfect voor het verhogen van de bloedcirculatie en het verminderen van wallen onder d eogen. Dual headed roller voor een multifunctionele werking. Klinisch, allergie en dermatologisch getest. Niet getest op dieren en vegan.

2. Ingrediënten

Opaal, Metaal.

3. Hoe moet je het gebruiken

Na het reinigen van de huid, breng 5-10 druppels van uw favoriete gezichtsserum aan op het gezicht en masseer zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen. Wangen, kaaklijn en voorhoofd: Gebruik de grote roller, begin vanaf het midden van het gezicht en rol langzaam en voorzichtig naar buiten en omhoog over de huid. Kin en nek: Gebruik de grote roller, start onder de kin en rol dan langzaam en voorzichtig naar buiten langs de nek naar het sleutelbeen. Ogen: Gebruik de kleine roller, begin vanuit de binnenste hoek van de ogen en rol voorzichtig naar buiten op zowel de oogleden als onder de ogen. Na gebruik: Veeg de roller voorzichtig af met een zachte, vochtige doek en laat het drogen aan de lucht voordat je hem opbergt. U kan ook reinigen met een antibacteriële gel als u dat wenst. Tip: Gebruik de roller gedurende 5 tot 10 minuten per sessie, 3 keer per week. Bewaar de roller in de koelkast of vriezer voor een verfrissend effect en de beste resultaten.

4. Hoe zorg je voor mij?

Veeg je Daily Opal Facial Roller af met een vochtige doek, laat het drogen en bewaar het PRO TIP: Stop je Dayly Opal Facial Roller in de vriezer en gebruik onder de ogen en op het hele gezicht voor een nog beter resultaat.

5. Kenmerken

Uw Daily Opal Facial Roller helpt om wallen onder de ogen en rimpels in het gezicht te verminderen, het spoelt uw lymfesysteem en verhoogt ook de bloedcirculatie die help bij celvernieuwing.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

KIJK UIT! Al onze Facial Rollers zijn uniek. De natuursteen kan ervoor zorgen dat de kleur verschilt van de afbeelding.