tringle-left

tringle-right

Multifunctionele Soap Sponge Mother of Pearl

€7.00

DOUCHE THE WORLD WITH LOVE™

 

De multifunctionele zeepspons Parelmoer heeft verschillende functies en is ook zeer zuiver in termen van ingrediënten. Het is een wonderproduct voor zowel het lichaam en het gezicht. Dat klinkt geweldig!

 

Het heeft veel hydraterende ingrediënten die goed zijn voor mensen met een droge huid. Er zijn geen uitdrogende ingrediënten en geen ingrediënten die te sterk zijn voor de huid. Een van haar ingrediënten is het Mother of Pearl extract. Een ideaal ingrediënt voor een droge en beschadigde huid. Het is voedend en beschermend. Het maakt de huid zacht en glad. Er worden verschillende minerale oliën gebruikt. Om de huid te beschermen bevat het ook antioxidanten en antibacteriële ingrediënten. Er is een reeks aan nuttige ingrediënten die de huid kunnen verbeteren en multifunctioneel zijn.

 

Er is veel goeds te zeggen over deze multifunctionele zeepspons, want zoals de ingrediënten voorstellen, hydrateert het de huid zeer sterk. De zeep is een beetje ruw om te gebruiken, maar hoe meer je het gebruikt en als je het goed nat maakt wordt het steeds gemakkelijker. De zeep droogt je huid niet uit; het voelt niet hard, maar eerder zacht, gehydrateerd, en egaal. Ook niet onbelangrijk is dat de huid echt schoon en toegankelijk aanvoelt.

 

Als u extra zorg wilt voor uw lichaam kan deze multifunctionele zeepspons Mother of Pearl de beste vorm zijn om te scrubben en te reinigen. Het hydrateert, verzacht en egaliseert de huid. Door het exfoliërende effect verwijdert het dode huidcellen, waardoor de huid ook automatisch zachter wordt. Het heeft veel hydraterende ingrediënten die goed zijn voor mensen met een droge huid. Er zijn geen uitdrogende ingrediënten en geen ingrediënten die te sterk zijn voor de huid. Een ideaal ingrediënt voor een droge en beschadigde huid is het Parelmoerextract. Het is voedend en beschermend. Het maakt de huid zacht en glad. Er worden ook verschillende minerale oliën gebruikt en om de huid te beschermen bevat het antioxidanten en antibacteriële ingrediënten.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Milde textuur van de multifunctionele zeep, spons is doordrenkt met ontgiftende houtskool zeep om de huid van onzuiverheden te zuiveren en egaal maken van de hele textuur van de huid.

2. Ingrediënten

Glycerine, Natrium Palmate, Ammonium Lauryl Ether Sulfaat, Water/Aqua, Propyleenglycol, Sorbitol, Parfum, Parelmoerextract, TitaniumDioxide, Citrusextracten Bactercide, Opuntia Ficus-Indica (Nopal Cactus Extract), Bth.

3. Hoe moet je het gebruiken

Eenmaal in de douche of bad maak de Multi Functional Soap Sponge nat en de zeep moet beginnen te schuimen op je huid. Reinigen en scrubben in cirkelvormige bewegingen, gericht op het reinigen van het volledige lichaam of gezicht. Na gebruik, spoelen en hergebruiken tijdens de volgende reinigingsroutine.

4. Hoe zorg je voor mij?

Bewaar uw multifunctionele zeepspons op een zeepschaal om te beschermen tegen resten die de integriteit van het product kan verminderen.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid.