tringle-left

tringle-right

Uw lichaam handdoek

€19.10

DOUCHE THE WORLD WITH LOVE™

 

Je lichaamshanddoek is niet zomaar een handdoek. Onze huid als het grootste deel van ons lichaam is onderworpen aan een grote reeks van activiteiten en evenementen zoals het gebruik van make-up, zeep, chemicaliën, deodorants, oliën en al het vuil waaraan onze huid wordt bloodgesteld. Douchen is niet alleen het nemen van een bad, het is gewoon niet genoeg. We hebben meer nodig dan alleen een bad. We hebben iets nodig dat door onze poriën kan werken nadat we ons bad hebben genomen om de finishing touch te geven aan onze de intentie om de huid te reinigen.

 

Deze handdoek is gebouwd om de poriën diep schoon te maken van alle buitenstaande invloeden. Het is gebouwd om uw huid vrij te maken van vuil, dode huidcellen, verontreinigende stoffen en make-up. Je poriën moeten ademen. Het is noodzakelijk dat uw bloedbaan, zenuwstelsel, en inwendige organen evenals de rest van je lichaam vrij zijn van de verstopping, en chemische stoffen, die kunnen leiden tot slechte huid, acne, en vroegtijdige veroudering, alsmede boosdoener in eczeem, huid tags, en huiduitslag. Daarom heeft uw huid een Body Bath Handdoek nodig die diep in de poriën reikt om van make-up restjes, zeep, en andere dingen te verwijderen die onze poriën verstoppen en om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

 

Uw Body Towel is niet alleen goed voor de douche, maar ook voor sport, reizen en beauty spa. Wanneer hij rond je lichaam is gewikkeld kan hij worden vastgemaakt met een knop.

 

Het helpt je om je huid heel snel en gemakkelijk te drogen. Dus als je uit het bad komt, kun je er volledig droog en schoon uit komen, zonder dat er water van je huid druipt waardoor je vloer nat wordt.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Om jezelf snel te drogen met een comfortabele pasvorm. Gemaakt in Noord-Amerika. Herbruikbaar zakje. Wikkel het rond het lichaam om en maak het vast, voor handsfree gebruik.

2. Ingrediënten

Polyester & Polyamide.

3. Hoe moet je het gebruiken

Wikkel het om het lichaam en maak het vast voor handsfree gebruik.

4. Hoe zorg je voor mij?

Na elk gebruik, grondig spoelen, en te drogen hangen in een goed geventileerde ruimte.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid..