tringle-left

tringle-right

Uw haarhanddoek

-15%SALE
€18.10

Deze Hair Towel Wrap heeft een gemengde stof om ervoor te zorgen dat je haar snel zal drogen. Het is de perfecte stof voor sneldrogen en voor een maximaal comfort. De Hair Towel wrap helpt om kroezelig haar te verminderen. Het helpt ook om de gezondheid van je haar te verbeteren. De handdoek droogt het haar grondig, en vermindert de noodzaak om veel tijd te besteden aan het föhnen van je haar. Hierdoor wordt het beschermd tegen te veel warmte en wordt de mogelijkheid van gespleten haarpunten geminimaliseerd.

 

Op de lange termijn, kan de warmte van een haardroger het haar beschadigen. U kan problemen krijgen zoals een droge en jeukende hoofdhuid, haarbreuk, of eczeem. Deze sneldrogende handdoek is wat je nodig hebt om je haar gezond te houden. De kwaliteit van je haar zal toenemen door het feit dat uw handdoek wrap uw haar perfect droogt. Op deze manier bent u in staat om je haar gemakkelijk en zacht te stylen.

 

Deze Hair Towel Wrap doet een geweldige job voor mensen met lang haar en de grootte is verstelbaar voor elke gebruiker. Het kan elke dag worden gebruikt en bij verschillende gelegenheden zoals thuis, op de sportschool, of tijdens het reizen. Zeer belangrijk is dat de handdoek kan worden hergebruikt. Het hoeft deze na gebruik niet weg te gooien. Dit product is zeer geschikt om je haar in te pakken wanneer je een gezichtsbehandelingen wilt doen of make-up wilt aanbrengen. Het is voor handsfree gebruik.

 

Met minder inspanning krijgt u de beste resultaten. Daar is deze Hair Towel Wrap voor gemaakt. U komt niet meer met zeer nat haar uit uw badkamer.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Geen vervelende momenten meer na het douchen of tijdens je welverdiende spa-moment. De haarhanddoek is handig in gebruik door de sluitingsknop. Geschikt voor iedereen en 1 maat. Uw nieuwe BFF voor na het bad of de douche, op de sportschool of tijdens uw schoonheidsrituelen.

2. Ingrediënten

80% polyester, 20% polyamide

3. Hoe met je het gebruiken

Leg de handdoek op je hoofd met de knop op de achterkant van je hoofd, aan de basis van de nek. Je haar moet er volledig in passen met het puntje van de Hair Towel Wrap weg van jou gericht, naar de voorkant. Neem de tip en draai het alsof je een gewone handdoek verdraaide. Neem dan de tip en breng het naar de achterkant van je hoofd en maak het vast met de knop op de rug. Nu kan het haar handvrij drogen en klaar! Zodra u klaar bent verwijder de handdoek van je hoofd.

4. Hoe zorg je voor mij?

Zorg voor uw haarhanddoek: Met de machine wassen en drogen op een koele tot lage warmte, niet bleken.

5. Kenmerken

Dierenproef-vrij, vegan, hypoallergeen. Pro Tip: Geweldig om te dragen voor gezichtsbehandelingen of tijdens het aanbrengen van make-up om het haar te beschermen en te controleren.

6. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

7. Extra

De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.