tringle-left

tringle-right

Dagelijks Konjac Sponge Tumeric

€16.08

DOUCHE THE WORLD WITH LOVE™ Feeling soft and gentle. 

 

Konjac is van Japanse oorsprong, waar het traditioneel al voor een lange tijd wordt gebruikt als een schoonheidsbehandeling als gevolg van zijn goede eigenschappen. Het ziet eruit als gelei en is gemaakt van 'Konnyaku aardappel', een soort aardappel. Een plant die inheems is in Azië. Dit betekent dat het niet alleen groeit in Japan, maar ook in Korea bijvoorbeeld. Het groeit wild en houdt van zeer grote hoogten. De plant is een echte voedselbron die 97% water bevat. Het is ook rijk aan mineralen en bevat weinig calorieën. De plant is van nature alkalisch, waardoor het je huid perfect in balans brengt.


Sponzen zijn het ultieme hulpmiddel in natuurlijke en effectieve huidverzorging. De Konjac spons absorbeert zowel water als oliën te absorberen en is geschikt voor een grondige reiniging. Het heeft ook een geweldige functie om huidvuil af te breken en de pH van uw huid in evenwicht te brengen. De spons is volledig natuurlijk. Het is vrij van chemicaliën, kleurstoffen, additieven en irriterende stoffen. Het is volledig duurzaam. Uw huid zal profiteren van de kurkuma, die bekend staat om de verbetering van de elasticiteit van uw huid, waardoor het soepel blijft. Met andere woorden, Hydraterenhen regenereren.


Waarom is Konjac zo'n uniek product? Konjac is 100% natuurlijk en conserveermiddelvrij. Het is milieuvriendelijk en klinisch en allergie getest. En de verpakking is zeer functioneel. Konjac is makkelijk te gebruiken. Het is de beste metgezel die u kan hebben in de douche, op het werk in de sportschool of wanneer u op reis bent om een schone en gezonde huid te behouden. Vooral als je haast hebt. De verpakking zorgt ervoor dan je het op een veilige plaats kan bewaren en ophangen, zodat het niet in aanraking komt met andere dingen die je niet zou willen.

 

Konjac! Een geweldig, bekroond product voor alle huidtypes. 

1. Uw voordelen

De Konjac spons is zeer absorberend in zowel water als oliën en is uitstekend geschikt voor een grondige reiniging. Het heeft ook de geweldige functie huidvuil af te breken en de pH balans van uw huid te behouden. Uw Konjac Sponge-Kurkuma heeft geen conserveringsmiddelen en geen chemicaliën, het heeft kurkuma dat bekend is om te genezen en te voorkomen dat u een droge huid krijgt, het zorgt voor het behoud van een soepele huid en het verbeteren van de elasticiteit. Met andere woorden, hydrateren en regenereren. Dit is wat mij uniek maakt:
100% natuurlijk, Konjac Root.
Conserveermiddel vrij.
Milieuvriendelijke.
Klinisch en allergie getest.
NIET GETEST OP DIEREN. Dierenproef-vrij.
Vegan.
Functionele verpakking (zuignap inbegrepen).

2. Ingrediënten

Kurkuma, konjac wortel.

3. Hoe moet je het gebruiken

Spoel de Konjac spons voor elk gebruik in warm water. Breng zeep aan of gebruik het zo om zachtjes de huid te masseren in cirkelvormige bewegingen. Na elk gebruik, grondig spoelen, knijp water eruit en hang op om te drogen in een goed geventileerde ruimte. Gebruik twee keer per dag; aanbevolen 's ochtends en 's avonds. Vervangen na 3 maanden (90 dagen).

4. Hoe zorg je voor mij?

Na elk gebruik, grondig spoelen, knijp water eruit en hang op om te drogen in een goed geventileerde ruimte.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid.