tringle-left

tringle-right

Dagelijks Konjac Sponge Pure

€16.08

Wees gerust. Met Daily Konjac Sponge Pure zal je lichaamsreiniging niet meer hetzelfde zijn! Met zijn unieke steenvorm is deze doelbewust gemaakt voor een heerlijke ervaring.

 

De Daily Konjac Sponge is puur, zacht en flueel, en zal steeds heel veel vocht absorberen. Het bevat alkaline waardoor het mild aanvoelt, en het helpt ook om alle onzuiverheden te absorberen om diepe reiniging te garanderen. De zuignap op de verpakking maakt het gemakkelijk om het op te hangen in uw badkamer.

 

Het past bij alle gelegenheden, van thuis tot de sportschool tot de spa. Dit doet je Konjac Sponge Pure! Het is zo puur en natuurlijk als het kan zijn zonder stof om het te behouden. Dat maakt het een perfect product voor het reinigen, scrubben, balanseren en activeren van uw huid. De Konjac wortel is een basisingrediënt in de spons en is niet vervuilend voor het milieu. Het bevat geen sulfaat en andere chemische stoffen. Met meer dan 21 jaar spa-ervaring creëert Daily Concepts voor u  uitzonderlijke producten voor elke dag.

 

Een droge spons is zo hard als een voetscrubsteen. Maar zodra er water op komt, verandert de Konjac spons in de zachtste spons die je ooit hebt gezien. Met alle miljoenen kleine gaatjes erin, is het ademend en enorm zacht.

 

Verzadigd met 2% kamille laat de Konjac spons geen geur achter. Het kan een zeer lange tijd meegaan als je het goed gebruikt. Om te voorkomen dat er bacteriën groeien moet je de spons goed spoelen en zo veel mogelijk water uitknijpen na gebruik.

 

Je hebt minder dan 20 seconden nodig om de spons volledig doorweekt te maken. Het kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt voordat u uw vochtinbrengde crème aanbrengt. Het is ook perfect om te worden gebruikt na het verwijderen van make-up, door wat extra reiniger toe te voegen aan de spons, zorg je ervoor dat elk beetje make-up wordt verwijderd.

 

1 stuk

1. Uw voordelen

De Konjac spons is zeer absorberend in zowel water als oliën en is uitstekend geschikt voor een grondige reiniging. Het heeft ook de geweldige functie huidvuil af te breken en de pH balans te herstellen. * Award Winning Product * Best Established Skin Product Uw Konjac Sponge-Pure heeft geen conserveringsmiddelen, geen chemicaliën en geen kleurstoffen. Met andere woorden, gewoon PUUR. Dit is wat het uniek maakt: 100% natuurlijk, Konjac Root. Conserveermiddel vrij. Milieuvriendelijke. Klinisch en allergie getest. NIET GETEST OP DIEREN. Dierproef-vrij. Vegan. Functionele verpakking (zuignap inbegrepen).

2. Ingrediënten

Pure konjac wortel.

3. Hoe moet je het gebruiken

Spoel de Konjac spons voor elk gebruik in warm water. Breng zeep aan of gebruik zo om de huid zachtjes te masseren in cirkelvormige bewegingen. Na elk gebruik, grondig spoelen, knijp water eruit en hang op om te drogen in een goed geventileerde ruimte. Gebruik twee keer per dag; aanbevolen 's ochtends en 's avonds. Vervangen na 3 maanden (90 dagen).

4. Hoe zorg je voor mij?

Na elk gebruik, grondig spoelen, knijp water eruit en hang op om te drogen in een goed geventileerde ruimte.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

Alleen voor extern gebruik. Niet gebruiken op de huid die geïrriteerd, gebroken of verbrand. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Als irritatie zich ontwikkelt, onmiddellijk stoppen met het gebruik ...