tringle-left

tringle-right

Dagelijkse Stretch Wash Cloth

€12.10

DOUCHE THE WORLD WITH LOVE™

 

De Daily Stretch Wash Cloth heeft een uniek en revolutionair ontwerp dat speciaal is gemaakt om drie keer groter te worden dan zijn oorspronkelijke grootte. Dit is bedoeld om een gevoel te creëren dat iemand je rug wast tijdens je badrituelen.


Hou je van een washandje en een diep reinigend avontuur, wees voorbereid om je badrituelen serieus naar een hoger niveau te tillen! De Daily Stretch Wash Cloth is ontworpen voor degenen die echt willen polijsten, exfoliëren, en verder gaan dan dit. Als u niet langer flexibel kan bewegen, u uw rug niet goed kan bereiken, of uw onderbenen en voeten, dan is de Daily Stretch Wash Cloth speciaal voor u ontworpen. Wat een geruststelling moet dat zijn!

 

Met de Stretch Wash Cloth maakt u uw doucheavontuur efficiënt en heerlijk, het groter wordende washandje zorgt ervoor dat u uw rug kan bereiken. Het is echt voor verschillende gebruiken. Het ontwerp is daarom veel effectiever en functioneler dan de normale rugborstel die we allemaal kennen. U kan het verlengen dankzij de handgrepen die goede beweegbaar zijn zodat u veel van uw lichaamsdelen die je anders niet zou bereiken toch kan bereiken. De structuur zorgt ervoor dat je je fris en gezond voelt en verwijderd de dode huidcellen van het bovenste huidoppervlak.


Om een rijke scrub te creëren heeft The Daily Stretch Wash Cloth een finishing touch van exfoliërende lussen voor de gewenste textuur en schuimmateriaal. Het bestaat uit een laag die is gebaseerd op natuurlijk katoen en nylon en is klinisch, allergie, en dermatologisch getest. Het materiaal is sterk en gemaakt van biologisch katoen, polyamide en polyester.


Het heeft een handige herinnering voor je. Het heeft een label dat een indicator is die vervaagt als signaal aan u dat het tijd is om uw stretch wash cloth te vervangen. Dit is om al je zorgen ver weg te houden!

 

1 stuk

1. Uw voordelen

Het is veelzijdig! Gebruik het als een gewoon washandje of strek het uit om moeilijk lichaamsdelen te bereiken, waardoor het perfect is voor gebruik van top tot teen. Efficiënter ontworpen dan een typische rugborstel. De handgrepen maken het mogelijk om zich in verschillende hoeken uit te rekken en uw reinigingsritueel af te maken. De textuur zal de dode huidcellen van de bovenste laag van uw huid exfoliëren en zorgt voor het creëren van een gezond, fris gevoel over je hele lichaam. Uw Stretch Wash Cloth is ideaal om je gedachten de vrije loop te laten en te zingen in de douche, terwijl de stoffen grondig werken om u schoon te houden. (Plus de label indicator laat u weten wanneer Je Body Scrubber moet worden vervangen.).

2. Ingrediënten

Stof: Katoen, Polyamide, Polyester.

3. Hoe moet je het gebruiken

Maak uw lichaam en uw Stretch Wash Cloth nat. Breng uw favoriete zeep of body wash aan. Na het gebruik van uw Stretch Wash Cloth knijp het overtollige water goed uit en plaatst in de herbruikbare verpakking, deze is gemaakt met een zuignap die het mogelijk maakt om het op te hangen in de douche, en met gaten in de bodem zodat de washand kan uitlekken..

4. Hoe zorg je voor mij?

Vervang uw stretch washandje wanneer de tekst op het etiket vervaagt! Meestal ongeveer na 90 dagen van gebruik. PRO TIP: Zorg er tussen gebruik zorg voor dat alle overtollige zeep uitgespoeld is en knijp water eruit voor het plaasen in de herbruikbare douchehouder om de integriteit van uw Daily Dual Texture Scrubber te behouden.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid.