tringle-left

tringle-right

Daily Body scrubber

€13.05

DOUCHE THE WORLD WITH LOVE™

 

Vanaf het moment dat Daily Concepts is gestart, is de Daily Body Scrubber onmisbaar in ons assortiment!

 

Scrub kan nu op een andere manier gebeuren! Dankzij de soja in het midden van de spons zorgt het voor een milde exfoliatie door het rijke schuim te combineren met je dagelijkse zeep.

 

De Daily Body Scrubber zorgt ervoor dat je huid gladder en zachter wordt. Het verwijderd de dode huidcellen. Exfoliëren van het oppervlak gebeurt door de natuurlijke biologische katoenbasis met recycleerbare nylon lussen om de perfecte reinigings- en exfoliërende ervaring te creëren! Dit is het soort Body Scrubber dat vuil en resten verwijdert, terwijl we zachtjes exfoliëren om de huid schoon en glad te houden.

 

De toplaag van de Daily Body Scrubber is gemaakt van natuurlijk katoen en nylon. De lussen zijn exfoliërend voor de huidtextuur die je echt zou willen hebben. Het is van toepassing op alle huidtypes en goed voor het hele lichaam.

 

Het schuim materiaal is gemaakt van soja voor een rijk schuim en is milieuvriendelijk. Bovendien is de Daily Body scrubber klinisch en dermatologisch getest op mogelijke allergische reacties.

 

De vorm heeft ook een speciale functie. Het is niet alleen rond, het moet meerderen delen van je lichaam kunnen behandelen op een snellere manier. Het is een speciaal product dat geschikt is voor mensen met een gevoelige huid, maar kan ook worden gebruikt als de ultieme peeling.

 

Als u worstelt met acne of hyperpigmentatie? Voorhoofdlittekens of breakouts? Dan is het tijd voor u om deze Daily Body Scrubber te proberen. Het kan roodheid verminderen, uw poriën verkleinen en u met een fijnere huid achterlaten. Het verwijdert oneffenheden en maakt je huid egaal, zowel in tint als textuur. Je make-up is makkelijk aan te brengen en je gebruikt 50% minder foundation en bijna nul poeder. En je huid zal glad zijn. De Body scrubber zal zelfs verkleuring herstellen.

 

De slimme technologie waarmee deze body scrubber wordt gemaakt geeft u een signaal wanneer het moet worden vervangen. Het heeft een speciaal label dat vervaagt om aan te geven wanneer de scrubber moet worden vervangen.


 Herbruikbare verpakking met zuignap die transformeert in een douchehouder om  de Daily Body Scrubber gemakkelijk op te hangen in uw badkamer

1 stuk

1. Uw voordelen

Label met indicator die vervaagt wanneer het tijd is om Your Body Scrubber te vervangen. Herbruikbare verpakking die verandert in een douchejouder om uw scrubber te bewaren. Klinisch, allergie en dermatologisch getest. Niet getest op dieren en vegan

2. Ingrediënten

Stof: Biologisch katoen, Polyamide, Polyester
Vulling: op soja gebaseerde spons

3. Hoe moet je het gebruiken

Aanwijzingen: Maak je lichaam en de scrubber nat. Breng uw favoriete zeep of body wash aan. Exfoliëren en reinigen in cirkelvormige bewegingen, gericht op het reinigen van het volledige lichaam. Spoel uw scrubber goed uit en knijp overtollig water uit voor u het in de herbruikbare verpakking plaats. Deze is compleet met een zuignap en maakt het mogelijk om het op te hangen en is voorzien van gaten in de bodem, zodat de scrubber kan uitlekken. Care: Vervang uw Daily Body Scrubber wanneer de tekst op het etiket vervaagt! Meestal ongeveer na 90 dagen van gebruik. PRO TIP: Zorg er tussen gebruik voor dat alle overtollige zeep uitgespoeld is en knijp water uit voor u de scrubber in de herbruikbare are douchehouder plaatst om de integriteit van uw Daily Body Scrubber te behouden.

4. Hoe zorg je voor mij?

Vervang je Daily Body Scrubber wanneer de tekst op het etiket vervaagt! Meestal ongeveer na 90 dagen van gebruik.

5. Levering

De levertijd is 1-5 werkdagen
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €45, voor mijn WLG leden.
Gratis retourneren binnen 30 dagen (exclusief gepersonaliseerde producten).
Lees onze FAQ voor meer informatie over verzending en retourzendingen.

6. Extra

In geval van irritatie: stop met het gebruik en raadpleeg een arts. De kleuren, maten en vormen van dit product kunnen variëren en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Gebruik dit product niet op een geïrriteerde, beschadigde of verbrande huid.